Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća čiji je osnivač Jasmina Kovačev vam nudi spektar edukacije opusa Okrugla duga kojoj  je cilj postizanja što većeg stepena celovitosti  našeg bića.

 

Raspored dolazećiih edukacija
 

EFT - Tehnika emocionalne slobode (EFT) je najpopularnija tehnika samopomoći današnjice, kojoj se okreću milioni ljudi na svetu. Ona je snažna i isceljujuća tehnika samopomoći, veoma cenjena među hiljadama konvencionalnih i alternativnih terapeuta širom sveta. Učite od eksperta i certifikovanog trenera. 

Grupni EFT tretman - Um kreira našu realnost! Pozivamo vas na popularne grupne EFT radionice “velikog spremanja“ ili oslobađanja od stresa ili bola (emotivnog I fizičkog).

Dobrodošli u svoju budućnost - Biti u skladu sa samim sobom je zadatak svih nas. Otkrite vaš put i ono što vas ispunjava. Iskoristite svoj život  kako bi ste ostvarili  ono zbog čega ste tu.

Tajna je u vama - Očekujte da uklonite brojne emocionalne i mentalne blokade koje su prepreka na putu ka vašem uspehu. Odmah nakon treninga bićete produktivniji i sa više samopouzdanja predstvljati sebe ili svoje proizvode.

META-Zdravlje - Koliko puta ste čuli da se ne zna uzrok nekoj bolesti, ili se uzrokom objasni nešto što je u stvari već simptom. META-Zdravlje vam daje vrlo precizno tumačenje veze emocija, uma i tela i načine aktiviranja procesa samoisceljenja.

Svesno roditeljstvo - Dete se ne formira kada se pojavi problem, nego mnogo ranije, a na vama je da to postignete na vreme. Ovo je seminar za svakog roditelja, a i za svakog ko je bio dete. Možemo promeniti svoju budućnost menjanjem programa iz prošlosti.

Podržite naš rad

Support Our WorkPrijava za novosti

Prijatelji

Lecimo se homeopatski baner

Masaža Zoki

drvo zivota

Zeleni cardaci2

kundalini baner za naslovnu

Denis baner mali

Pex-art-small

Podeli na društvenim mrežama

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter